WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Operational coach

Introduction


Onze klant, gelegen in België en Luxemburg behoort tot 's werelds tweede grootste farmaceutische concern. Telt zo'n 1500 mensen werknemers in België en Luxemburg. 
Het bedrijf is sterk onderzoeksgedreven en gespecialiseerd in het opsporen, ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van een breed gamma innovatieve producten, met de bedoeling om het leven van patiënten in België en overal ter wereld te verbeteren.


Company/Department


Als Operational Coach zal je voor de afdeling Specialties (Is de productieafdeling met veel kleine orders over verschillende lijnen, veel lijnwissels, verschillende situaties kunnen zich voordoen dus het is nodig dat de kandidaat een helicopterview kan bewaren.) werken en verantwoordelijk zijn voor enkele operatoren.
Onze klant zoekt iemand die beschikbaar is om in Augustus of ten laatste in September te starten aan deze uitdagende vaste positie.  


Function information


Als Operational Coach heb je als doel: 
Het doel van je functie als operational coach is het realiseren van output gekenmerkt door hoogste kwaliteit, kortste doorlooptijd en laagste kost volgens een afgesproken plan. Dit doe je door een veilige omgeving te scheppen en door medewerkers te betrekken en te ontwikkelen in het continu verbeteren van de processen.

Je zorgt dat de medewerkers “het juiste werk doen”: met aandacht voor de kwalificaties, competenties en interesses. 

Je bent verantwoordelijk voor de maximale beschikbaarheid (aanwezigheid) en betrokkenheid van zijn/haar medewerkers. Hiertoe voert hij/zij o.a. continuïteitsgesprekken, verwittigingen, berisping ...

Je ontwikkelt je medewerkers volgens de behoefte van de organisatie en van de medewerker zelf. Je gebruikt de tools van de organisatie (myCareer, myLearning) en voert ontwikkelingsgesprekken.

Kortom je zorgt voor een goede teamdynamica en lost conflicten op.

Vervolgens werk je constant aan het verbeteren van processen. Dit doe je aan de hand van je rapporteringeninitiatieven en Peer to Peer Feedback

Tot slot neem je deel aan interne en externe inspecties en audits. Je geeft input voor, controleert of delegeert de controle van de documentatie nodig voor zijn verantwoordelijkheidsgebied (SOP's, BW's, invulformulieren en wijzigingen).


Requirements


Voor deze functie ben je:

  • een doener, iemand die op de vloer wil zijn
  • iemand die streeft naar kwaliteit en stabiliteit binnen een moeilijke werkomgeving
  • iemand die structuur/een standaard biedt aan zijn mensen
  • iemand die werkt op output = ervoor zorgen dat de patënt tijdig zijn medicijn krijgt
  • iemand die inzicht heeft in de ontwikkeling en verbetering van processen
  • iemand die graag werkt binnen een strenge regelgeving en ervoor zorgt dat alles compliant is
  • een motivator, people management 
  • een problem solver

Offer


Deze positie, als operational coach is een vaste betrekking bij onze klant. Zij bieden jou een vast contract aan met een interessant loonspakket en extra legale voordelen. 


Information


Andrea Baetens 
+32 (0)10 807 115


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?

SPONTANEOUS APPLICATION RELATED VACANCIES