WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Chemical analist

Introduction


Word jij onze nieuwe collega ? Momenteel zoeken wij voor onze klant te Puurs een Chemical Analist die verantwoordelijk zal zijn voor het beheren van verschillende projecten. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt.


Company/Department


Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld. Met de meest geavanceerde technologie worden hier jaarlijks meer dan 200 miljoen eenheden steriele, voornamelijk inspuitbare geneesmiddelen geproduceerd en verpakt in flesjes, ampules en spuiten. De overgrote meerderheid – ruim 96% – is bestemd voor de export naar 170 landen verspreid over de hele wereld. De vestiging in Puurs behaalt uitstekende resultaten dankzij haar meer dan 1 340 gemotiveerde medewerkers.


Function information


Analysten met expertise in ELISA, HPLC en/of UPLC (eventueel in combinatie met ervaring in eiwitanalyses) die high throughput, punctueel en repetitief werken belangrijk vinden.


De ervaren analisten zullen binnen het chemisch labo van Puurs ingezet worden als back-fill voor de routineanalisten betrokken in projecten. De minder ervaren analisten zullen binnen het chemisch labo van Puurs ingezet worden voor het uitvoeren van een beperkt aantal technieken binnen projecten.

Alle analisten krijgen een doorgedreven training (technieken zowel als GMP) en zullen ervaring opdoen binnen het chemisch labo van een internationaal farmabedrijf.


Requirements


- Bachelor diploma
- Relevante ervaring / Stage met HPLC/UPLC en/of Empower3
- Ervaring met grondstofanalyses
- Relevante ervaring binnen een QC/GMP omgeving 
- Teamplayer, goede communicator, flexibel ingesteld


Offer


Asmae El Addad 

asmae.eladdad@xpe-group.net

0492 23 18 17


Information


Asmae El Addad 

asmae.eladdad@xpe-group.net

0492 23 18 17


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}