WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Commercial Manager | Veterinary Diagnostics

Introduction


Ben jij een commerciële duizendpoot met een hart voor customer service, marketing en people management? Spreekt de markt van veterinair diagnostisch materiaal jou aan?

Dan is dit mogelijks de volgende stap in jouw carrière!


Company/Department


Je krijgt de kans om in een internationaal diergezondheidsbedrijf het verschil te maken.

Zij leveren hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, diagnostisch materiaal, ondersteuning en educatie aan hun brede doelgroep van klanten (dierenartsen, veebedrijven, laboratoria, enz…).


Function information


Als commercial manager sta jij mee aan de basis van het uitbouwen van het departement veterinair diagnostisch materiaal voor gezelschapsdieren. Dit gaat van commerciële activiteiten tot customer service, het uitrollen van de marketing strategie en people management.


Requirements


Heb jij jezelf reeds bewezen op commercieel vlak in de farmaceutische industrie (humane of veterinaire geneeskunde)? Weet je ook iets af van customer service en wil je hierin verder gaan? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Commerciële activiteiten en de customer service verder uitbouwen vormen namelijk de kern van deze job.

Verder is het ook belangrijk dat je een sterke voeling hebt met de marketing rond producten, alsook over people management skills beschikt. Daarnaast is analytisch denken onontbeerlijk.

Tot slot spreek je vlot Nederlands, Frans en Engels.Offer


Wij bieden een contract onbepaalde duur in een dynamisch, toonaangevend bedrijf. Je ontvangt maandelijks een aantrekkelijk salaris aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen. Bovendien is geen dag dezelfde en heb je de nodige vrijheid om je taken in te plannen en je targets te behalen.


Information


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je meer weten over deze uitdagende job? Ik sta klaar om op al jouw vragen te antwoorden.

Perine Coppens | 02 801 16 55


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}