WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Jr. field trainer met digitale kennis

Introduction


Ben jij een 'digital native' en beschik je over een basiskennis HTML? Deins je er tegelijkertijd niet voor terug om presentaties en opleidingen te geven? Wil je bovendien jouw kans wagen in een grote farma reus?

Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging!


Company/Department


Een grote farmareus met tal van doorgroeimogelijkheden. 


Function information


Samen met jouw collega's werk je aan de verdere uitbouw van een nieuw webplatform voor optiekers en hun klanten. Jouw missie is om presentaties en opleidingen te geven aan optiekers in de 'field'. Als field trainer ken dit platform dus vanbinnen en vanbuiten.


Requirements


Je blinkt uit op twee vlakken: digitale kennis en commerciële feeling.

Aangezien je trainingen geeft over het webplatform kan je ook antwoorden op (technische) vragen van optiekers en/of hun klanten. Hiervoor beschik je dus over een basiskennis HTML en heb je inzicht in de digitale wereld. Zo heb jij bijvoorbeeld zelf al eens een website in een nieuw jasje gestoken.

Omdat het grootste deel van jouw job bestaat uit het geven van presentaties en opleidingen beschik je over voldoende assertiviteit en dynamiek. Je bent dus niet bang om voor een groot publiek te staan. Ook een commerciële feeling is in deze omgeving onontbeerlijk.

Tot slot spreek je vlot Nederlands en Engels. Ook kennis van het Frans is noodzakelijk, aangezien je actief zal zijn in de hele BeNeLux.


Offer


Je krijgt de kans om te starten in een leerrijke functie en omgeving in een groot farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in oogzorg. Je zal deel uitmaken van het dynamische marketing team en vaak in contact komen met het sales team.

Deze ervaring kan voor jou de springplank zijn naar een mooie carrière in marketing en/of sales in de farma of FMCG industrie.


Information


Sta je te trappelen van enthousiasme na het lezen van deze vacature? Bel me! Ik geef je met plezier meer informatie.

Perine Coppens | 02 801 16 55


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}