WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Junior Recruiter Life Science | Sales & Marketing

Introduction


In deze uitdagende functie met veel zelfstandigheid, ga je aan de slag in een team samen met 2 directe recruiter collega’s.

Je rapporteert aan de Business Unit Leader die je op weg zal helpen bij je opstart, maar ook nadien zal zorgen dat je kan blijven evolueren en leren binnen je functie.

Daarnaast kan je rekenen op de steun van onze Talent Manger en Client Manager en een dynamisch team van collega’s binnen andere business units , waarmee je ook dagdagelijks in contact zal zijn.


Function information


Als junior recruiter put je motivatie uit het detecteren van kandidaten via diverse kanalen. Je bent dagdagelijks in contact met kandidaten in functie van openstaande vacatures. Jouw telefoon staat dus nooit stil!

Je focus zal liggen op vacatures binnen onze afdeling ‘’Sales & Marketing“. Je helpt in de zoektocht naar medisch en farmaceutisch vertegenwoordigers en marketingprofielen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten die spontaan solliciteren, maar gaat ook zelf op zoek naar kandidaten die voor openstaande vacatures kunnen matchen via diverse kanalen zoals Linkedin, CV databases, onze eigen database, enz.

Via een uitgebreide telefonische screenings, ben je in staat profielen van de kandidaten in kaart te brengen. Je bespreekt dit op regelmatige basis met de collega’s in functie van openstaande vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van onze database.

Je volgt bij de intake van vacatures en zorgt indien nodig voor het (her)schrijven van de jobbeschrijving. Je neemt de leiding in het online plaatsten op de verschillende jobsites. Je volgt de instroom van kandidaten op en bespreekt dit met de collega’s.

Op Pharma & Life Science beurzen en job-events, slaag je erin om je contacten te enthousiasmeren en te overtuigen van onze service.

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, maar je kan bij gelegenheid ook mee op klantenbezoek. Dit om hen beter te leren kennen en hen nog beter te kunnen bijstaan in het de rekrutering en zoektocht naar het gepaste profiel. In een volgende fase en na opleidingsperiode kan je, afhankelijk van je sterktes, groeien naar een rol van Recruiter.

Als Recruiter binnen XPE Pharma & Science heb je een zeer uiteenlopend takenpakket: kandidaten zoeken, interviewen, voorstellen en deels ook administratieve opvolging. Daarnaast bezoek je ook op zeer regelmatige basis onze klanten in functie van openstaande vacatures of opvolging.

Een affiniteit en feeling met Pharma / Lifescience is belangrijk in deze rol. De wil om je vast te bijten in onze vacatures en de job-inhoud te leren kennis is nodig. Indien je reeds een ervaring of opleiding heb Medisch/Paramedisch is dat meegenomen, maar met de juiste motivatie om onze vacatures en klanten te leren kennen, kom je zeker even ver!


Requirements


Must-haves

 • Motivatie en drive zitten in je DNA. Je bent communicatief en vlot in omgang. 
 • Netwerken en contacten leggen is een tweede natuur voor jou en je houdt ervan om met mensen in contact te treden. 
 • Je hebt goesting om te leren en je gaat geen uitdaging uit de weg. 
 • Je hebt een Bachelor opleiding afgerond. 
 • Een goede kennis Nederlands, Frans en Engels is nodig voor deze job. Mocht je alvast over een sterke basis beschikken en je hebt de wil om verder te leren, dan bieden wie jou zeker mogelijkheden om je talenkennis verder te ontwikkelen. 

Plus haves

 • Heb je een achtergrond in een wetenschappelijke of paramedische richting, is dit zeker een plus, maar geen must. 
 • Een eerste rekruteringservaring of een eerste ervaring in een wetenschappelijke functie, is eveneens geen must. 

We zoeken een collega met een 'can-do'-attitude en de wil om mee te bouwen aan het verder groeien van onze Business Unit. Herken je jezelf in de volgende termen, dan ben jij de persoon die wij zoeken: planner, enthousiast, probleemoplosser, zelfstandig en commercieel ingesteld. Je matcht met het team wanneer je een enthousiaste en gedreven collega bent die houdt van team work, maar ook zelfstandig kan werken. Je denkt flexibel en proactief


Offer


Wat kunnen wij jou bieden? 

 • Een uitdagende functie binnen een fijne organisatie. XPE Pharma & Science maakt deel uit van de Adecco Group, een Top 5 bedrijf in de "Great Place to Work"-ranking. 
 • Je komt terecht in een heel fijn team van dynamische collega's met passie en drive. Team spirit is een waarde die we heel belangrijk vinden.
 • De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te evolueren binnen onze organisatie op termijn.
 • Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen. We bieden naast maaltijdcheques ook een vaste netto maandvergoeding, firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement aan. Daarnaast kan je genieten van een aantrekkelijk bonussysteem en zijn er diverse incentives mogelijkheden.
 • Contract van onbepaalde duur.
 • Werklocatie: Groot-Bijgaarden
 • Voltijds of 80% werkregime
Information


Sofie De Mol,

010 80 71 02 - 0497 59 45 45 - sofie.de.mol@xpepharmascience.com


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}