WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Junior Recruiter Technical - XPE Pharma & Science (m/v)

Function information


Kick start your recruitment career at XPE Pharma & Science!

In deze uitdagende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid, ga je aan de slag in een team samen met 3 directe recruiter collega’s.

Je rapporteert aan de Business Line Leader die je zal op weg helpen bij je opstart, maar ook nadien zal zorgen dat je kan blijven evolueren en leren binnen je functie.

Daarnaast kan je rekenen op een dynamisch team van collega’s binnen andere business lines, waarmee je ook dagdagelijks in contact zal zijn.

Als Junior Recruiter maak je hier de ideale start voor je verdere carrière binnen lifescience & pharma recruitment.

Als recruiter put je motivatie uit het detecteren van kandidaten via diverse kanalen en hen matchen met openstaande vacatures bij onze klanten.

Je bent dagdagelijks in contact met klanten en kandidaten in functie van openstaande vacatures. Jouw telefoon staat dus nooit stil!

Je bent na de opleidingsperiode uiteindelijk verantwoordelijk voor opvolging van A tot Z: van plaatsen van de openstaande job, selectie en screenen van de kandidaten tot finalisatie bij opstart.

Als recruiter binnen XPE Pharma & Science heb je een zeer uiteenlopend takenpakket: kandidaten zoeken, interviewen, voorstellen en deels ook administratieve opvolging.

Je job is voor een groot deel op kantoor, maar je bezoekt ook op regelmatige basis je klanten. Dit om hen beter te leren kennen en hen nog beter te kunnen bijstaan in het de rekrutering en zoektocht naar het gepaste profiel.

Netwerken en contacten leggen is een 2e natuur voor jou en je houdt ervan om met mensen in contact te treden. Op pharma & Lifescience beurzen en job-events, slaag je erin om je contacten te enthousiasmeren en te overtuigen van onze service.

Je focus zal voornamelijk liggen op vacatures binnen onze afdeling "Technical". Je helpt in de zoektocht naar vb laboranten, kwaliteitsmedewerkers, QA officers, R&D engineers en dit binnen de medische en farmaceutische sector


Requirements


Je hebt minstens een Bachelor opleiding afgerond. Is dit in een wetenschappelijke of para-medische richting, dan is dit zeker een pluspunt, maar geen must.

Met een diploma dieetleer, laborant, kiné of sport ben je bij ons ook aan het goede adres!

Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is nodig voor deze job.

Mocht je alvast over sterke basis en de juiste houding beschikken om verder te leren, dan bieden wij jou zeker mogelijkheden om je talenkennis verder te ontwikkelen

Herken jij jezelf in de volgende termen, dan kan jij zeker de persoon zijn die wij zoeken: "planner, enthousiast, probleemoplosser, zelfstandig en commercieel ingesteld"

Verder kijken wij uit naar een enthousiaste, gedreven collega die houdt van teamwerk, maar ook zelfstandig kan werken en die flexibel en proactief kan denken.


Offer


Vooreerst, een uitdagende functie binnen een fijne organisatie. XPE maakt deel uit van de Adecco Group

Collega’s met drive en passie die er elke dag opnieuw samen voor willen gaan. ‘Work hard, play hard’ is één van onze slogans.

De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te evolueren binnen onze organisatie op termijn

Een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen. Wij bieden naast maaltijdcheques ook een vaste maandvergoeding, firmawagen, groeps-en hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement aan. Daarnaast kan je genieten van een aantrekkelijk bonus systeem en zijn er diverse incentive mogelijkheden


Werk locatie: Groot-Bijgaarden of Wavre


Information


Decraene Ingrid +32 2 583.91.11


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}