WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Lab Analyst

Introduction


Word jij onze nieuwe collega ? Momenteel zoeken wij voor onze klant te Puurs een Chemical Analist die verantwoordelijk zal zijn voor het beheren van verschillende projecten. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt.


Company/Department


Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld. Met de meest geavanceerde technologie worden hier jaarlijks meer dan 200 miljoen eenheden steriele, voornamelijk inspuitbare geneesmiddelen geproduceerd en verpakt in flesjes, ampules en spuiten. De overgrote meerderheid – ruim 96% – is bestemd voor de export naar 170 landen verspreid over de hele wereld. De vestiging in Puurs behaalt uitstekende resultaten dankzij haar meer dan 1 340 gemotiveerde medewerkers.


Function information


Aangezien dit een opdracht met beperkte tijd is, zoeken we eerder een hulpanalist (niet de bedoeling om testen aan te leren).


In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen dat Pfizer Puurs voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd.


Takenpakket

Het takenpakket van een hulpanalist omvat het maken van mediums, het laden en ontladen van autoclaven, afwasmachine laden en ontladen, gebruik van pH meter en balans, administratieve taken waaronder labeling, reconciliatie en archivering van documenten.

De hulpanalist is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.
Requirements


Functieprofiel

Minimum diploma vereiste: middelbaar onderwijs

Studierichting: microbiologie, farmaceutisch of chemisch eventueel. Of equivalent door ervaring in een farmaceutisch labo onderhevig aan GMP regels.

Schoolverlaters welkom.

Ervaring met GMP richtlijnen is een pluspunt.


Er wordt gezocht naar:

Een teamplayer met aandacht o.a. voor kwaliteit, veiligheid, productiviteit..

Nauwkeurig in het uitvoeren van testen en documenteren.

Zelfstandigheid in het plannen van taken en opvolgen van acties.


Specifieke kennis en vaardigheden

Talenkennis: Nederlands en technisch lezen en rapporteren van Engels.

Computerkennis: Office applicaties (Word, Excel, Powerpoint..), sharepoint, algemene computervaardigheden om te kunnen werken met specifieke labo software applicaties.


Offer


Asmae El Addad 

asmae.eladdad@xpe-group.net

0492 23 18 17


Information


Asmae El Addad 

asmae.eladdad@xpe-group.net

0492 23 18 17


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}