WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Medisch afgevaardigde GP | Oost-Vlaanderen

Introduction


Op zoek naar een functie als medisch afgevaardigde bij huisartsen? Heb jij interesse in het therapeutisch domein van respiratoire aandoeningen? Dan is deze vacature misschien wel op jouw lijf geschreven!


Company/Department


Je zal deel uitmaken van een team van zeven medisch vertegenwoordigers en van een grote speler in de farmaceutische industrie. Respect, integriteit en transparantie worden hier hoog in het vaandel gedragen.


Function information


Je bezoekt huisartsen in een regio in Oost-Vlaanderen (*). Het is jouw missie om een netwerk uit te bouwen bij de huisartsen in deze regio. Het ultieme doel is uiteraard om de artsen te overtuigen van jouw product (respiratoire aandoeningen). 

Je bent verantwoordelijk voor jouw sector en de analyse van jouw cijfers. Daarnaast organiseer je ook evenementen, zoals bijvoorbeeld informatiesessies e.d.

(*) 422 Lochristi - 432 Merelbeke - 461 Aalst - 462 Erpe-Mere - 471 Denderdmonde - 472 Berlare - 482 Stekene - 231 Merchtem - 241 Sint-Pieters-Leeuw - 242 Gooik - 491 Ninove - 492 Zottegem


Requirements


Je hebt een eerste ervaring als medisch vertegenwoordiger bij huisartsen. Dit is een must!

Verder ben je een energiek persoon met drive, sta je ervoor open om jezelf te blijven verbeteren en ben je niet bang om zelf initiatief te nemen.

Je bent voldoende assertief om met huisartsen in gesprek te gaan. Tot slot ben je ook een echte team player en werk je graag samen met je collega's.


Offer


Het salarispakket bestaat uit een mooi maandsalaris met extralegale voordelen zoals een auto met tankkaart, netto onkostenvergoedingen, groeps- en hopsitalisatieverzekering, ...


Information


Is deze vacature jou wel degelijk op het lijf geschreven?

Wacht niet en contacteer ons! We geven je met plezier meer informatie.

Perine Coppens | 02 801 16 55


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}