WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Preventieadviseur - Arbeidsarts Antwerpen

Introductie


Ben jij een gediplomeerd arbeidsarts (of in opleiding) en is het jouw missie om de lichamelijke en geestelijke gezondheid van werknemers te verbeteren? Lees dan snel verder!


Organisatie- en afdelingsomschrijving


Je zal werken in een organizatie die behoort tot de nationale top 3 van externe diensten voor preventie en bescherming op het werk. Ze verzekeren het gezondheidstoezicht van meer dan 450.000 werknemers uit alle soorten activiteitensectoren in België. De klantenportefeuille bestaat uit zowel kleine als grote ondernemingen, binnen de privé- en openbare sector.


Je komt terecht in het Gentse team dat bestaat uit +/- 12 artsen en 12 verpleegkundigen. Het kantoor ligt in het centrum van Gent (parkeermogelijkheden zijn voorzien) en jouw klanten zijn verspreid over de provincie Oost-Vlaanderen.


Functie-informatie


De helft van jouw tijd spendeer je in het onderzoekscentrum in Gent, de andere helft ben je aanwezig bij jouw klanten.


Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij de aan jou toegewezen bedrijven. Hier voer je medische consultaties uit om het medisch toezicht van de werknemers te verzekeren. Door het bezoeken van de werkplaatsen, en uitvoeren van analyses van de werkomgeving op vlak van gezondheid, veiligheid en hygiëne, controleer en verminder je de risico’s gerelateerd aan de arbeidsomstandigheden.


Verder participeer je in comités voor preventie en bescherming op het werk zodat je jouw externe klanten optimaal kan adviseren over alle zaken die betrekking hebben op de preventie en de bescherming van de werknemers in het bedrijf.


Je neemt actief deel aan wetenschappelijke activiteiten ten behoeve van de interne en de externe klanten om zodoende steeds op de hoogte te zijn van de wijzigingen in de wetgeving.


Functie-eisen


Je bent arbeidsarts of je bent arts in opleiding arbeidsgeneeskunde.


Naast je technische kennis en vakbekwaamheden beschik je over goede communicatie skills en een klantgerichte houding.


Je werkt graag autonoom, maar je bent eveneens een team player.


Aanbod


Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur voor een voltijdse betrekking (80% is bespreekbaar) met een aantrekkelijk salarispakket incl. bedrijfswagen, maaltijdcheques, verzekeringen, vergoeding, extra verlofdagen, ...


Je geniet een hoge graad van autonomie en flexibiliteit en je werkt in een aangename omgeving. Er vinden regelmatig overlegmomenten en wetenschappelijke vergaderingen plaats en voor medische dossiers word je ondersteund door een wetenschappelijk adviseur en een documentalist.


Inlichtingen bij


Nog niet klaar om te solliciteren, of heb je nog vragen?

Aarzel niet om me te bellen (+32 10 80 71 04) of te mailen (astrid.kinoo@xpe-group.net). Ik geef je met veel plezier meer informatie!


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}