WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Print coordinator

Introduction


Je diploma op zak en opzoek naar een eerste werkervaring in? Start als consultant bij XPE Pharma & Science. 


Company/Department


Verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van artworks, componentenlijsten (Bill of Material = BOM) en gerelateerde opdrachten. Van bij opstart tot oplevering van het goedgekeurd artwork, BOM en project volgt de coördinator op dat alle stappen in de artwork flow tijdig en in overeenstemming met procedures worden uitgevoerd. De coördinatie is een belangrijke communicatieschakel, zowel met MSD contacten als externe contacten zoals regulatory affairs artworkcenters, leveranciers en MSD Heist productie. Voor producten verpakt in Heist zorgt de coördinator dat de gevraagde wijzigingen aan componenten zo snel mogelijk zichtbaar worden op de componentenlijst (Bill of Material)Function information


1. De algemene coördinatie van het artworkproces (via AMS Blue systeem), zijnde de correspondentie tijdens de ontwikkeling van het artwork / opstart en voorbereidend werk voor artworkbureau / opvolging / verkrijgen van noodzakelijke goedkeuringen /finalisering.

Communicatie tussen MSD Heist en klanten zowel intern als extern (logistics,Regulatory affairs, Heist productie site, leveranciers).

2. Opstellen en opvolgen van componentenlijsten zowel voor nieuwe presentaties als voor wijzigingen op de Bills of Material van bestaande producten. Indienen van het dossier bij QU ValAuth voor review en goedkeuring.

3. Beheer van bestemmingen op Bills of Material (BOM’s)

4. Bij de implementatie van goedgekeurde artworks dient er rekening gehouden te worden met de vereiste implementatiedatum. Coördinatie en opvolging met planning en regulatory affairs: de meest recente (goedgekeurde, geregistreerde) componenten op de markten te brengen, uitfaseren van componenten, reductie van scrap en afgewerkte goederen optimaal op te volgen en nieuwe producten tijdig te lanceren.

5. Opvolgen van GMP richtlijnen ivm verpakkingsmaterialen, MSD SOPs en data beheer (Audits). Beheren van referentiekaders (opstellen en wijzigen) ter ondersteuning van het opstellen van de Bills of Material

6. Verantwoordelijkheid over de artwork templates (profiles) van alle bedrukte componenten

7. Coördineren van interne projecten rond standardisatie, harmonisatie. Deelnemen aan projecten geleid door een internationale projectleider bv. nieuwe productlanceringen,harmonisatie.

8. Opstelllen en opvolgen van changes (Trackwise)

9. Opvolgen van projecten, wekelijks status rapporteren van artwork wijziging en projecten aan de Supply Chain Lead

10. Input geven voor de maandelijkse CO-meeting en dagelijkse operationele Tier meetings (Tier 1 SCM en Tier 2 IPT)

11. Deze opdracht dient onsite uitgevoerd worden.

12. Actieve deelname aan Continuous Improvement Activiteiten om voorstellen tot verbetering uit te werken


Requirements


Specific requirements (skills) or experience for the assignment?

Technische vaardigheden:

• Kennis van de verschillende systemen : AMS BLUE / SAP R3 en goede kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel, Powerpoint)

• Theoretische en praktische kennis van artworks, bill of materials en nieuw product introducties zijn een vereiste.

• Goede kennis van het Engels (geschreven & gesproken).

• Persoonlijke vaardigheden: Klantgericht / Analytische mindset / “Hands on” en positieve attitude.

• Benadert issues vanuit verschillende standpunten, distilleert de vereiste data en komt via de gepaste redeneringen, alternatieven en actieplan tot de implementatie van de gepaste oplossing.

• Werkt succesvol tegenover prioriteiten, weet roadblocks te overwinnen en verder te werken naar de gestelde objectieven.

• Onderhoudt en werkt aan produktieve werkrelaties met diverse persoonlijkheden en organisaties om zo tot de gewenste resultaten te komen, zelfs in moeilijke omstandigheden.

• Sterke communicatieve en sociale vaardigheden

• Is flexibel, plant afwezigheden in functie van de minimaal noodzakelijke werkbezetting


Offer


Bij XPE Pharma & Science krijg je een contact van onbepaalde duur. Hierbij respecteren wij de loonbarema's. Als extra-legale voordelen krijg je een dertiende maand, vakantiepremie, maaltijdcheques van €8 en een groeps-en hospitalisatieverzekering. 


Information


Andrea Baetens

+32 (0)10 80 71 15


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}