WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Product Manager Nutri

Introduction


Jouw ervaring in marketing en/of sales komt van pas in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging... Lees zeker verder om meer te weten te komen.


Company/Department


Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in een sterk groeiende markt. In de wereld van micronutritie is het bedrijf een gevestigde waarde. Als deel van het marketing team krijg je ruimte om initiatief te nemen en ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. 


Function information


Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). 

Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. 

Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. 

Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe. 


Requirements


Je hebt reeds enkele jaren ervaring in marketing, sales of category/product management. Je bent commercieel, analytisch en ondernemend aangelegd. Heb je reeds een uitgebreide kennis en/of ervaring of micronutritie en een netwerk bij therapeuten, heb je een streepje voor. Uiteraard ben je in de functie van Product Manager ook creatief en proactief. 

Je communiceert vlot in schrift en woord in Nederlands, Frans en Engels


Offer


Jouw inzet en passie worden beloond met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen. Je komt terecht in een dynamisch team die jou met open armen ontvangt. 


Information


Heb je nog vragen? Interesse in de functie? Aarzel niet en contacteer mij snel. 

Perine Coppens | 02 801 16 55 | perine.coppens@xpe-group.net


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}