WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Verpleegkundige pilootproject thuishospitalisatie (M/V)

Introductie


Is verpleegkunde helemaal jouw ding? Heb je zin om mee te werken aan een innovatief pilootproject in een huiselijke omgeving?

Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres!Organisatie- en afdelingsomschrijving


Deze VZW in volle groei gelegen te Brussel is een pionier op vlak van ziekenhuiszorgen aan huis. Ze zijn gespecialiseerd in de toepassing van complexe medische behandelingen bij kinderen en volwassenen in de huiselijke omgeving. Zo werken zij samen met diverse Brusselse ziekenhuizen om de medische zorgen voor deze patiënten in hun thuisomgeving te kunnen voorzien.


Functie-informatie


Als projectverpleegkundige zal je als één van de eerste meewerken aan de toepassing van de nieuwe wet rond ziekenhuiszorg aan huis (thuishospitalisatie). Geschat wordt dat dit project 1 à 2 jaar in beslag neemt, waarna je mogelijks je expertise kan doorgeven aan een team.

Je zal regelmatig contact hebben met verschillende ziekenhuizen om de patiënten thuis de beste zorg te kunnen bieden. Enerzijds zal je meewerken binnen de postnatale zorgen, anderzijds bestaat je job uit ziekenzorg aan huis

Dit laatste houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de complexe zorg, technisch van aard, aan ernstig zieke of palliatieve patiënten en dit in hun thuisomgeving. Dit geeft je de mogelijkheid om zorg te bieden binnen diverse pathologiëen.

We zoeken iemand die contacten kan uitbouwen en onderhouden met de ziekenhuizen/partners en verantwoordelijk is voor het project namelijk: opbouw, planning, coördinatie, reglementering, financiering en kwaliteit. In het eerste stadium zal jij ook verantwoordelijk zijn voor preventieve, curatieve en palliatieve zorg aan huis.

Je werkt binnen een variabel daguurrooster (maandag tot vrijdag, 38u/week).


Functie-eisen


  • Je beschikt over een bachelor verpleegkunde + master in het medisch/wetenschappelijke domein
  • Je spreekt vlot Nederlands en een goede kennis van het Frans is een pluspunt
  • Je hebt gemiddeld twee jaar ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis
  • Sterke communicatieskills zijn een must aangezien je de tussenpersoon bent voor patiënt en ziekenhuis.
  • Je bent gemotiveerd en neemt initiatief om mee te werken aan een innovatief pilootproject
  • Je bent georganiseerd en in het bezit van een rijbewijs

Aanbod


We bieden een variabel daguurrooster (maandag tot vrijdag, 38u/week).

We bieden een een vast contact aan waar je 1 à 2 jaar verantwoordelijk bent voor een innovatief pilootproject. Na afloop van het project kan je expertise gebruikt worden voor de leiding van een team.

We bieden een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen.
Inlichtingen bij


Spreekt deze vacature je aan of heb je vragen? Aarzel niet en solliciteer online of contacteer ons! tessa.boghmans@xpe-group.net of op het nummer 02/801.16.62 !Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application