WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Recruiter Medical/Healthcare - XPE Pharma & Science (m/v)

Company/Department


Team info

In deze uitdagende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid, ga je aan de slag in een team samen met 3 directe Recruiter collega’s en een collega Business Development Manager.

Je rapporteert aan de Business Line Leader die je zal op weg helpen bij je opstart, maar ook nadien zal zorgen dat je kan blijven evolueren en leren binnen je functie.

Daarnaast kan je rekenen op een dynamisch team van collega’s binnen andere business lines, waarmee je ook dagdagelijks in contact zal zijn.


Function information


Als recruiter put je motivatie uit het detecteren van kandidaten via diverse kanalen en hen matchen met openstaande vacatures bij onze klanten.

Je bent dagdagelijks in contact met klanten en kandidaten in functie van openstaande vacatures.

Je bent verantwoordelijk voor opvolging van A tot Z: van plaatsen van de openstaande job, selectie en screenen van de kandidaten tot finalisatie bij opstart.

Als recruiter binnen XPE Pharma & Science heb je een zeer uiteenlopend takenpakket: kandidaten zoeken, interviewen, voorstellen en deels ook administratieve opvolging.

Je job is voor een groot deel op kantoor, maar je bezoekt ook af en toe je klanten. Dit om hen beter te leren kennen en hen nog beter te kunnen bijstaan in de rekrutering en zoektocht naar het gepaste profiel.

Netwerken en contacten leggen is een 2e natuur voor jou en je houdt ervan om met mensen in contact te treden. Op Pharma & Lifescience beurzen en job-events, slaag je erin om je contacten te enthousiasmeren en te overtuigen van onze service.

Je werkplek zal voornamelijk Waver of Groot-Bijgaarden zijn,

Een affiniteit en feeling met Healthcare / de medische wereld is belangrijk in deze rol. De wil om je vast te bijten in onze vacatures en de jobinhoud te leren kennen is nodig.

Indien je reeds een ervaring of opleiding hebt binnen het Medische/Para-Medische is dat meegenomen, maar met de juiste wil en motivatie om onze vacatures en klanten te leren kennen, kom je zeker even ver!

Je focus zal liggen op vacatures binnen onze afdeling ‘Medical’ binnen volgende domeinen: Verpleegkundigen, Apothekers, Dokters, Medische Secretaresses, Lab Technicians ed voor zowel ziekenhuizen, rusthuizen als privé praktijken en bedrijven.

De Medical sector is een zeer dynamische sector waar snelheid belangrijk is. Deze dynamiek leunt sterk aan bij de uitzendsector, dus heb je een achtergrond als uitzendconsulente is dat zeker een troef!


Requirements


• Je hebt minstens een Bachelor opleiding afgerond. Is dit in een wetenschappelijke of para-medische richting, dan is dit zeker een pluspunt, maar geen must.

• Een eerste rekruteringservaring is nodig om in deze job in te kunnen stappen binnen onze organisatie. Een achtergrond binnen de uitzendsector kan zeker een match betekenen, gezien wij dezelfde dynamiek hanteren!

• Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is nodig.

Mocht je alvast over een sterke basis en de juiste houding beschikken om verder te leren, dan bieden wij jou zeker mogelijkheden om je talenkennis verder te ontwikkelen

• Herken jij jezelf in de volgende termen, dan kan jij zeker de persoon zijn die wij zoeken:

‘dynamisch, snel schakelen, enthousiast, probleemoplosser, zelfstandig en commercieel ingesteld’

• Verder kijken wij uit naar een enthousiaste, gedreven collega die houdt van teamwerk, maar ook zelfstandig kan werken en die flexibel en proactief kan denken.


Offer


• Vooreerst een uitdagende functie binnen een fijne organisatie. XPE maakt deel uit van The Adecco Group, een Top 5 bedrijf binnen de ‘Great Place to Work’ ranking

• Dynamische collega’s met passie en drive

• De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te evolueren binnen onze organisatie op termijn

• Een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen. Wij bieden naast maaltijdcheques ook een vaste maandvergoeding, firmawagen, groeps-en hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement aan. Daarnaast kan je genieten van een aantrekkelijk bonus systeem en zijn er diverse incentive mogelijkheden

• Werk locatie: Groot-Bijgaarden en/of Waver

• Een voltijds of 80% werkregime is bespreekbaar


Information


Is deze jobinhoud op jouw lijf geschreven? Dan hoef je niet te twijfelen! Stuur ons vandaag nog jouw kandidatuur en wij hopen je binnenkort te kunnen ontmoeten bij ons op kantoor.

Je kan me contacteren via 02/435.60.06 of via mail: annemijn.van.hoof@adecco.be


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}