WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Recruiter Medical/Healthcare - XPE Pharma & Science (m/v)

Introduction


Ben je op zoek naar een gevarieerde uitdaging, veel autonomie en drive? Heb je affiniteit met healthcare? Lees snel verder


Company/Department


Je komt terecht in het team “healthcare”! Een dynamisch team met open geest. Hierin werk je zelfstandig en met veel vrijheid. Je staat voortdurend in contact met je collega’s betreffende opportuniteiten, klanten en kandidaten. Het uitwisselen, schakelen en samen brainstormen zijn onze sleutel tot succes. Je werkt hecht samen en streeft gezamenlijk naar het behalen van resultaten.


Function information


Als recruiter haal je je motivatie uit het aantrekken van kandidaten en het detecteren van nieuwe opportuniteiten.

Je zorgt dagelijks voor een commerciële communicatie en professionele opvolging van de vacatures bij klanten. Ook met kandidaten sta je steeds in contact om ze te informeren, screenen, begeleiden, coachen en voor te bereiden op een (eventueel) volgend gesprek.

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z:

 • het opnemen van een job omschrijving bij de klant
 • uitschrijven en plaatsen van de openstaande vacature
 • selectie en screening van potentiële kandidaten
 • administratieve opvolging van de selectieprocedure
 • voorstellen van de kandidaat
 • voorbereiding en coaching van de kandidaat
 • opvolging en uitwisseling van feedback van de klant en de kandidaat
 • contractbespreking en eventuele opmaak
 • Opvolging na opstart

Vaak werk je vanop kantoor (Waver en/of Groot-Bijgaarden), maar af en toe bezoek je ook de klanten om hen beter te leren kennen en een goed zicht te krijgen over hun noden om hun optimaal te kunnen bijstaan in de rekrutering en zoektocht naar het gepaste profiel.

Netwerken en contacten leggen is voor jou een tweede natuur. Naast je hoofdtaken ben je steeds bezig om de visibiliteit en het DNA van XPE Pharma & Science in de spotlights te plaatsen. Je werkt mee op beurzen en job-events, workshops, opleidingen,… en slaagt erin om je contacten te enthousiasmeren en te overtuigen van onze service.


Requirements


Affiniteit met de medische wereld is belangrijk. In team ‘Healthcare’ werken we voornamelijk met profielen zoals: verpleegkundigen, study nurses, apothekers, dokters, lab technicians, project managers etc. voor zowel ziekenhuizen, rusthuizen als privé praktijken en (pharma)bedrijven.

De wil om je vast te bijten in onze vacatures is nodig om deze optimaal te begrijpen en de nood van onze klanten te (her)kennen.

Onze sector is zeer dynamisch en snelheid is belangrijk!

 • Je hebt minstens een Bachelor opleiding afgerond, idealiter in een wetenschappelijke of para-medische richting.
 • Een eerste rekruteringservaring is een troef om in deze job snel in te kunnen stappen. Een achtergrond binnen de uitzendsector kan zeker een match betekenen, gezien wij dezelfde dynamiek hanteren!
 • Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is nodig.
 • Beschik je over een sterke basis en heb je de juiste houding om verder te leren, dan bieden wij jou zeker de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen
 • Herken jij jezelf in de volgende termen, dan kan jij zeker de persoon zijn die wij zoeken:
 • dynamisch, snel schakelen, enthousiast, probleemoplosser, zelfstandig en commercieel ingesteld.
 • Verder kijken wij uit naar een enthousiaste, gedreven collega die houdt van teamwerk, maar ook zelfstandig kan werken, die flexibel is en proactief kan denken.

Offer


We bieden je een uitdagende functie binnen een fijne organisatie. XPE maakt deel uit van The Adecco Group, een Top 5 bedrijf binnen de ‘Great Place to Work’ ranking

Je komt terecht in een top team met dynamische collega’s met passie en drive. Ook krijg je van ons de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en op termijn te evolueren.

Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen: maaltijdcheques, vaste maandvergoeding, firmawagen, groeps-en hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement. Daarnaast kan je genieten van een aantrekkelijk bonus systeem en zijn er diverse incentive mogelijkheden


Werk locatie: Groot-Bijgaarden en/of Waver

Een voltijds of 80% werkregime is bespreekbaarInformation


Is deze jobinhoud op jouw lijf geschreven? Dan hoef je niet te twijfelen! Stuur ons vandaag nog jouw kandidatuur en wij hopen je binnenkort te kunnen ontmoeten bij ons op kantoor.

Je kan ons contacteren via hr.internalrecruitment@adecco.be of bel rechtstreeks naar ons team op het nummer: 02 801 16 60.Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}