WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Regionale thuisverpleegkundige (M/V)

Introductie


Ben jij een gemotiveerde en hartelijke verpleegkundige? Heb je zin in een gevarieerde en autonome uitdaging?

We zoeken thuisverpleegkundigen voor regio: Asse, Liedekerke, Halle, Wolvertem, Vilvoorde, Wezembeek, Bertem, Leuven, Kessel-Lo, Haacht, Aarschot, Tienen, Linter of Diest.

Lees dan snel verder!


Functie-informatie


Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Jij wordt de vertrouwde verpleegkundige aan huis! Je zorgt niet enkel voor kwaliteitsvolle verzorging maar ook een babbeltje kan er eens bij. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg.

Regelmatig wordt met het hele team overleg gepleegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende teams.


Functie-eisen


  • Je hebt een bachelor of HBO5 diploma (A1-A2) in de verpleegkunde;
  • Je kan zelfstandig werken maar vindt meerwaarde in teamoverleg en werkt actief mee aan een toffe groepssfeer;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod


  • Flexibele contractkeuze: je kiest je eigen regime (tussen 20u en 40u per week) als interim of vast contract.
  • Je kan werken in jouw regio;
  • Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en werkt met gemotiveerde collega’s;
  • Een uitgebreid introductietraject, opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden worden aangeboden, alsook ondersteuning bij brug-, kader-, en/of referentieopleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontplooien; i.e. referentieverpleegkundige in één van de verschillende domeinen, diabeteseducator, stagementor, meter/peter, adjunct, etc.
  • Loonpakket volgens barema’s, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een dienstwagen, gsm, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofpakket: 45 dagen bij een voltijdse tewerkstelling (wettelijk verlof aangevuld met  feestdagen & recuperatiedagen).

Inlichtingen bij


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om online te solliciteren of ons te contacteren op het nummer: 02/801.16.62 - tessa.boghmans@xpepharmascience.com!


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}