WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Talent Manager XPE Pharma & Science m/v

Company/Department


XPE Pharma & Science is specialist in contracting, werving, selectie en outsourcing diensten van hooggeschoolde professionals met specialisatie in life sciences. Onze specialisten zorgen voor flexibele oplossingen, via staffing, outsourcing of consulting zoeken we de juiste mensen voor onze klanten.


Function information


De Talentmanager is werkzaam binnen een expertise en specifiek marktsegment en vervult hierin een doorslaggevende rol in het engagement en de ontwikkeling van de Professionals.

De Talent Manager is verantwoordelijk voor het line-management van een pool van Professionals en is het eerste aanspreekpunt wat betreft HR gerelateerde topics aangaande onze Professionals.

Hij/zij rapporteert aan de HR Business Partner voor Professional Staffing, en acteert zelfstandig en in teamverband.

De Talent Manager heeft als basis de kantoren in Groot-Bijgaarden en Waver, maar zal eveneens werkzaam zijn in de field, wegens het mobiele karakter van de functie.


Doel van de functie:

Invulling geven aan het werkgeversschap van XPE Pharma & Science door te acteren als line-manager voor een eigen pool van Professionals. Coördineert de projectgerelateerde zaken waaronder planning, bezetting, rendement, infrastructuur indien van toepassing.

Vanuit de relatie met bestaande klanten en eigen pool van Professionals genereren van nieuwe leads bij bestaande klanten. De Talent Manager volgt in dit kader ook de commerciële prijsafspraken op in samenwerking met de operationeel leidinggevende van de business line.

Is verantwoordelijk voor het aangeven, uitvoeren en bewaken van het HR Beleid voor onze Professionals, in samenwerking met de HR Business Partner, dit om een maximale retentiegraad te behalen, Preferred Employer te worden en te blijven. In dit kader ondersteunt de Talent Manager de business, de Professionals en klanten wat betreft HR gerelateerde topics.

De Talent Manager is gesprekspartner, coach en talentontwikkelaar van de Professional om te komen tot optimale inzet, performance en ontwikkeling van de Professional nu en in de toekomst, wat leidt tot klantenthousiasme, vergroten van de commerciële toegevoegde waarde en het voorkomen van ongepland verloop / uitstroom en het managen van gepland en gewenst verloop / uitstroom.


Requirements


Minimaal werk- en denkniveau:

Bachelor

Aanvullende opleidingseisen:

Behoorlijk drietalig (NL/FR/ENG) voornamelijk mondeling

Kennis van sociale wetgeving (met betrekking tot Contracting & Outsourcing)

Rijbewijs B

Minimale functie ervaring:

Minimaal 2 jaar ervaring in een HR functie bij voorkeur met een commerciële achtergrond.Offer


We bieden je een zeer boeiende en afwisselende functie met inhoud en grote betrokkenheid. Er is ruimte voor creativiteit, initiatiefname en zelfontplooiing.Information


Contacteer het Internal recruitment team van The Adecco Group via hr.internalrecruitment@adecco.be


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}