WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Trade Brand Manager

Introduction


Ben jij een marketeer met minstens 3 jaar ervaring in de farmaceutische of FMCG industrie? Spreek je vlot Engels en ook een aardig mondje Frans? 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging om jouw creativiteit op los te laten?


Company/Department


Dit bedrijf is één van de toppers in de farmaceutische industrie wereldwijd.


Function information


Als Brand Manager sta je in voor de marketing van A tot Z. Zowel operationeel als strategisch werk jij mee binnen het departement Retail & Specialty Care. Jouw focus ligt op de apotheken en de customer experience. De producten in jouw portfolio vallen onder OTC en antibiotica.


Requirements


Een absolute must is het hebben van marketing ervaring in de farmaceutische industrie of de FMCG wereld (minimum 3 jaar). Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je vlot bent in het Engels en de Franse taal jou niet vreemd is.

Daarnaast ben je hands on, flexibel en kan je goed om met een dynamische omgeving. Je werkt graag samen met verschillende departementen en je beschikt over een zeker strategisch inzicht.


Offer


Je krijgt een contract onbepaalde duur in een top 10 farma bedrijf met een erg mooi pakket aan extralegale voordelen. Bovendien werk je in een stimulerende omgeving waar je je capaciteiten te volle kan benutten en verder kan evolueren.


Information


Is deze functie jou op het lijf geschreven? Wil je meer weten over deze vacature?

Geef zeker een seintje!

Perine Coppens | 02 801 16 55


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}