WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Verpleegkundige acute geriatrie (m/v)

Introduction


Ben je verpleegkundige (A1 of A2) regio Eeklo met passie en een hart voor ouderen

Wil je graag ervaring op doen in een ziekenhuisomgeving?


Company/Department


Dit nieuw en modern ziekenhuis staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter willen ze niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Dit ziekenhuis staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.


Function information


Momenteel zoeken ze verpleegkundigen om hun team te versterken op de dienst acute geriatrie.

Hun visie is: het activeren van de patiënt om zo een optimaal sociaal klimaat te creëren. Zelf neemt elke verpleegkundige hier de volledige zorg op zich voor een 5 à 6 tal "vaste" patiënten. Je bouwt  zo een professionele zorgrelatie op en kan op die manier ECHT iets betekenen voor de patiënt.Requirements


Je bent in het bezit van het diploma bachelor in de verpleegkunde (A1) of je bent gegradueerd verpleegkundige (A2) en hebt een hart voor ouderen.

Je hebt verantwoordelijkheidszin, werkt graag zelfstandig en nauwkeurig en kan ook zelfstandig beslissingen nemen.


Offer


Je kan hier aan de slag volgens twee mogelijkheden:

1. VAST CONTRACT BIJ XPE ALS EXPERT/PROJECTVERPLEEGKUNDIGE

Jij bent het talent waar wij in investeren! Ons doel is om jouw carrière samen naar een hoger niveau te brengen dit wil zeggen dat we samen met jou een carrière plan uitschrijven. Ter ondersteuning van jouw competenties en interesses bieden we tal van projecten maar ook opleidingen aan zowel binnen hard- als softskills.

We bieden een aantrekkelijk salaris gebaseerd op jouw ervaring + bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, eco-cheques, netto onkostenvergoeding, opleidingen,... en een top team!

2. VAST CONTRACT IN HET ZIEKENHUIS:

  • een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s met overname van relevante anciënniteit en extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, opleidingsmogelijkheden,...)
  • een bespreekbare jobtime in een shiftensysteem
  • een dynamische en volledig nieuwe werkomgeving
  • vlot bereikbare locatie !

Information


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om online te solliciteren of ons te contacteren op het nummer: 010/80.71.04 - astrid.kinoo@xpe-group.net!


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}