WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Verpleegkundige Oncologie (m/v)

Introductie


Ben jij een verpleegkundige met een specialisatiediploma in oncologie op zoek naar uitdaging? Je hebt zin voor initiatief en naast zorg verlenen bijt je je graag vast in het managen van zijprojecten? Lees dan snel verder!


Organisatie- en afdelingsomschrijving


Deze non-profitorganisatie doet aan thuishospitalisatie voor kinderen en volwassenen in de regio Brussel.

Het gaat om preventieve, curatieve en palliatieve technische en complexe zorg die thuis wordt uitgevoerd. Als erkende en geselecteerde partner van ziekenhuizen, zijn ze ook actief in project- en zorgcoördinatie van studies en pilootprojecten die onder andere voorgesteld zijn door de federale Minister. Verder positioneren ze zich als een voorloper van innovatieve, extramurale zorgontwikkeling.


Je wordt met open armen verwelkomd in een enthousiast en gemotiveerd team van 8 verpleegkundigen en 2 hoofdverpleegkundigen.


Functie-informatie


Onder toezicht van de hoofdverpleegkundige verleen je, bij de patiënten thuis, technische en complexe zorgen op een persoonlijke manier. De patiënten zijn zowel kinderen als volwassenen, allen in de regio Brussel.


Je staat in voor de volledige zorgverlening: preventieve, curatieve en palliatieve zorg voor patiënten met diverse aandoeningen.


Hiernaast word je ook betrokken in de ontwikkeling van pilootprojecten en innovatieve behandelingen voor verschillende pathologien.


Je krijgt bij opstart de kans om de eerste 3 weken in duo te werken, hierna kan je zelfstandig en autonoom de baan op. Uiteraard kan je steeds rekenen op support en advies van het team.


Functie-eisen


Je bent een verpleegkundige met specialisatiediploma in oncologie en je hebt een eerste ervaring met complexe en technische oncologische zorg in het ziekenhuis gehad.


Tweetaligheid Nederlands - Frans is een voorkeur, maar geen absolute must.

Palliatieve zorg ligt je nauw aan het hart en je staat ervoor open om deel te nemen aan innovatieve thuiszorgprojecten.


De eigenschappen dynamisch, flexibel, verantwoordelijk en beschikbaar typeren je en met jouw sterke relationele vaardigheden hou je ervan om in team te werken en actief bij te dragen aan een goede team spirit.


Tenslotte is het vereist om in het bezit te zijn van een rijbewijs B.


Aanbod


Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur voor een voltijdse betrekking (38u/week) met een verloning volgens PC 330 / IFIC : functie 6460 - klasse 15.

Anciënniteitsjaren worden in rekening gebracht, er staat je een bedrijfswagen ter beschikking en je hebt recht op maaltijdcheques en een smartphone met abonnement.


Je geniet een hoge graad van autonomie en flexibiliteit en je werkt in een aangename omgeving. Omdat het continue bijscholen en up-to-date houden van de kennis van hun werknemers een prioriteit is voor deze organisatie, bieden zij permanent interne en externe opleidingen aan.


Inlichtingen bij


Nog niet klaar om te solliciteren, of heb je nog vragen?

Aarzel niet om me te bellen (+32 10 80 71 04) of te mailen (astrid.kinoo@xpe-group.net). Ik geef je met veel plezier meer informatie!


Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}