WE TAKE  THE
FRESH APPROACH

by nature

Home > Talents

Veterinary Account Manager Vee | België

Introduction


Je bent een wetenschapper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Je hebt ook ervaring als Account Manager in vee, maar mist iets in je huidige functie?

Lees dan zeker verder!


Company/Department


Je krijgt de kans om in een internationaal diergezondheidsbedrijf het verschil te maken.

Zij leveren hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, diagnostisch materiaal, ondersteuning en educatie aan hun brede doelgroep van klanten (dierenartsen, veebedrijven, laboratoria, enz…).


Function information


Je biedt wetenschappelijke en technische ondersteuning aan dierenartsen en veehouders en bouwt een partnership op. Het correct implementeren van technische initiatieven, het bieden van kwalitatief hoogwaardig advies, commerciële groei, enz… zijn voor jou dagelijkse kost.


Requirements


Als persoon hou je ervan om op lange termijn te denken. Jouw visie en strategie bieden een meerwaarde aan het team (team player in heart & soul). Je bent gedreven (vooruitgang in het leven vind je belangrijk) en je bent (uiteraard) geïnteresseerd in de wereld van het vee. Je bent toegankelijk & transparant voor jouw klanten en zet graag je tanden in een project.

Must haves: Je hebt minstens een Bachelor/Master in wetenschappen (diergeneeskunde, biomedische wetenschappen,…) en hebt reeds ervaring als accountmanager in diergeneeskunde of agro-industrie of je hebt ervaring op academisch niveau. Je bent een commerciële duizendpoot in hart en nieren. Je spreekt ook vlot Frans.


Offer


Wij bieden een contract onbepaalde duur in een dynamisch, toonaangevend bedrijf. Je ontvangt maandelijks een aantrekkelijk salaris aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen. Bovendien is geen dag dezelfde en heb je de nodige vrijheid om je taken in te plannen en je targets te behalen.


Information


Ben jij dé persoon die wij zoeken? Wil je meer weten over deze uitdagende job? Twijfel je nog?

Aarzel niet om contact met me op te nemen! Ik sta klaar om op al jouw vragen te antwoorden.

Perine Coppens | 02 801 16 55



Interested in this job?

APPLY NOW

Not what you're looking for?


Spontaneous application

Haven't found the dream job you're looking for? Submit a spontaneous application now!

Spontaneous application
*}